ČLANSKI PAKETI:

50% popusta na godišnje premije dajemo:

  • redovnim studentima do 25.g. (uz predočenje indeksa)
  • osobama starijim od 65.g.
  • osobama s invaliditetom više od 50% (uz predočenje rješenja o invalidnosti)

POSEBNE POGODNOSTI ZA ČLANOVE AK VINKOVCI:

  • 15% popusta na sve automehaničarske usluge i 10% na rezervne dijelove u servisu Automehanika Vinkovci

SHOW YOUR CARD

ČLANSTVO PRAVNIH OSOBA

Dosad su pravne osobe za članstvo plaćale 250 kuna. Od sada će plaćati koliko i fizičke osobe, dakle nema uvećanja cijene za prvo članstvo, a za svako sljedeće članstvo cijena ostaje ista. Članska prava i pogodnosti mogu ostvariti zaposlenici te tvrtke (sama tvrtka ne može ostvariti to pravo).

Za sve tvrtke razvili smo sustav HAK asistencija i o njemu se možete informirati na službenoj internet-stranici asistencija.hak.hr, upitom na e-mail hakasistencija@hak.hr ili pozivom na broj 044/691 060.

POTREBNI DOKUMENTI ZA UČLANJENJE:

  • OSOBNA ISKAZNICA

VAŽNI BROJEVI:

  • pomoć na cesti 1987
  • stanje na cestama 062/777-777
  • služba za korisnike 0800 9987

HAK REVIJA

UČLANI NOVOG ČLANA I IZABERI POKLON!

Dosad ste mogli učlaniti novog člana u HAK i izabrati poklon. Paleta tih poklona s vremenom je postala sve bogatija. Učlanite li novog člana u članski paket START moći ćete izabrati jedan od sljedećih poklona: putnu termos čašu, malu putnu torbu, platnenu torbu ili pak kapu KUBU.
Odlučite li se za učlanjenje te iste osobe u članski paket OPTIMUM moći ćete birati između: jastuka, malog putnog alata, putne torbice za pojas, te baterijske lampe.
Smatrate li da je Vašem prijatelju potreban članski paket EUROPA, prilikom njegovog učlanjenja Vi birate između: multifunkcijskih kliješta, stiliziranih podlošaka za čaše, memorijske kartice, te dekice.
Zasigurno ćete u ponuđenoj paleti poklona pronaći nešto što Vam je potrebno. To je sasvim dovoljno razloga da, uz sva članska prava i pogodnosti koje Vam HAK nudi, dovedete nove članove.

Pogledajte popis poklona

O nama

Autoklub Vinkovci se nalazi u ulici Josipa Matasovića 1 u Vinkovcima. Danas Autoklub Vinkovci ima oko 2000 članova i u asocijaciji Hrvatskog autokluba spada u red temeljnih autokluba. U Klubu i tvrtkama u njegovom vlasništvu “Automehanika” i “Prva autoškola” zaposleno je ukupno 40 djelatnika. Klub je materijalno i financijski neovisan i stabilan, sa konstantnom uzlaznom putanjom u svom radu i razvoju.